سندباکس گوگل   

5/5

سندباکس گوگل،  الگوریتمی است که شامل حال سایت های تازه وارد در عرصه رقابت اینترنتی و در ابتدای راه می شود، با این الگوریتم سایت های تازه وارد زیر ذره بین گوگل و مورد نظارت گوگل فعالیت می کنند و از آن جهت که برای گوگل مهم است سایت ها از قوانین مهم آن پیروی کنند به سختی اجازه ورود صفحات به صفحه اول گوگل را صادر خواهد می کند بنابراین با وجود این الگوریتم  لازم است کاربران در ماه های اول ایجاد و فعالیت سایت جهت نشان دادن شایستگی تلاش کنند.

تا  دو ماه اول، سایت در سندباکس گوگل قرار دارد برای آشنایی بیشتر با قوانین و اینکه چه نوع الگوریتمی است مقاله را مطالعه بفرمایید زیرا ما در این مقاله راجب تمام نکات و جوانب این الگوریتم صحبت خواهیم کرد اگر سایت نوپا و تازه تاسیس دارید  و تمایل دارید با قوانین و نکات مهم الگوریتم سندباکس  بیشتر آشنا شوید با این مطلب همراهی کنید.

سندباکس گوگل چیست؟

واژه سند باکس یک اصطلاح انگلیسی و به معنی جعبه ماسه است، جعبه ماسه همان جعبه ای است که ما در دنیای واقعی برای مراقبت بازی های کودکانه کودک خود استفاده می کنیم که تحت نظارت خودمان بازی سالم تر و محتاطانه تری داشته باشد، گوگل از این الگوریتم با واژه سندباکس یاد می کند.

داستان سندباکس گوگل از زمانی شروع می شود که شما دامنه ای را در گوگل ثبت می کنید، گوگل پس از ثبت دامنه از یک الی چهارماه آن را مورد بررسی و زیر نظر خود قرار می دهد و این الگوریتم به طور کلی برای دامنه و سایتهای نوپا و تازه تاسیس فعال می باشد تا کیفیت محتواهای انتشاریافته را بسنجد.

زمانی که متخصصان متوجه الگوریتم گوگل شدند سال ۲۰۰۴ بود، آنها اطلاع یافتند که صفحات صفحاتی از سایتهای تازه فراتر از صفحه دوم نخواهند رفت که متوجه الگوریتم و قانون جدید گوگل شدند.

 تا سال ۲۰۱۰ متخصصان سئو در تلاش بودند که وجود و عملکرد این الگوریتم را ثابت کنند.

سند باکس با این سیاست اجرا می شود که یا وجود سایت های زیادی که هر روز به تعداد آنها افزوده می شود و حدودا ۳۸۰ سایت در هر دقیقه ساخته و اجرا می شود و این باعث می شود که عرصه رقایت تنگاتنگی بین سایت ها ایجاد شود، بنابراین لازم است که یک داور خوب و حرفه ای بین آنها داوری کند که همان موتور جستجوی گوگل است که به درستی عدالت را بین آنها برقرار می کند، سایت های تازه از سایت های با اعتبار بالاتر و ارزشمندتر جدا شده و تصمیم عادلانه تر راجب آنها گرفته می شود‌ که این وظیفه

 الگوریتم سندباکس گوگل است که تفکیک را مانتد یک فیلتر انجام می دهد.

سند باکس گوگل یکی از مواردی است که به طور صد در صد تایید یا رد نشده است و طبق تجربیات متخصصین می توانیم نکات مهمی را راجب این قانون بدانیم که ما به معرفی آنها می پردازیم.

علت نام گذاری الگوریتم سند باکس

همانطور بیان کردیم سند باکس واژه است که به جعبه سنی اطلاق می شود، زمانی که یک کودک به مرحله 5 سالگی می رسد و توسط پدرمادر برای تفریح به دریا می رود، به مراقبت بیشتری نیاز دارد، برای اینکه کودک تحت مراقبت بیشتری باشد لازم است که در یک محیط بهتری فعالیت کند تا از خطر دریاری خروشان و مواج در امان بماند.

راه حل بهتری که درنظر پدر مادر است این است که یک جعبه شنی است که حس و حال بازی در کنار ساحل را برای کودک القا کند، بنابراین گوگل هم با فرض اینکه اینترنت دریای پرفرازی است سایت های تازه و نوپا را در آن رها نمی کند و فعالیت سایت های تازه وارد که زیر نظر گوگل هستند به بازی کودکانه در جعبه شنی که جهت  دوری از خطرات است را به سند باکس نام گذاری کرده اند.

الگوریتم سندباکس دقیقا چه عملی انجام می دهد؟

سایت هایی که برای سئو کردن و کسب رتبه تلاش می کنند ممکن است که جایگاهی را صفحات گوگل کسب نکنند و چون در اوایل فعالیت های خود گوگل اعتمادی به سایت ندارد و برای مدتی که به گفته متخصصان است  سایت از 1 الی 4 ماه در سندباکس گوگل قرار می گیرد و تا زمانی که در سندباکس گوگل باشیم پیشرفت کندی خواهیم داشت و حتی هیچ گونه جایگاهی در صفحات ممکن است نداشته باشیم بنابراین با همه تلاش هایی که برای کسب رتبه داشته باشیم باز هم  گوگل سخت گیری های خود را 2 تا 4 ماه خواهد داشت و در این مدت تلاش برای  تولید محتوای بهتر و با کیفیت برای کسب جایگاه مناسب و دریافت لینک های طبیعی و سئو کردن سایت به صورت کلاه سفید و مجاز،اعتماد گوگل نسبت به سایت شما بیشتر می شود و گوگل تصمیم می گیرد که آیا این سایت شایستگی کافی برای ورود به صفحه اول گوگل را دارد یا خیر؟!

زمانی که سایت تلاش کافی نداشته باشد در سندباکس گوگل می ماند ولی با توجه به تلاش های بیشتر به سرعت ایندکس شدن کمک می کند و زمان زیادی برای پیشرفت لازم است.

برخی گمان می کنند که  سند باکس گوگل یک الگوریتم سخت گیرانه است که باعث جریمه شدن سایت می شود یا تلاش های سایت برای این الگوریتم نادیده گرفته می شود اما این تفکر اشتباه است و سند باکس نه تنها باعث مجازات نمی شود بلکه اثر بخشی خوبی دارد و باعث نجات سایت هم می شود واین سیاست برای این است که سایت های بی ارزش با تلاش های غیرقانونی از رقابت خارج شود.

به چه علت سایت ها در سند باکس قرار می گیرند؟

تا آن زمانی که الگوریتم سندباکس معرفی نشده بود سایت هایی که درعرصه رقابت وارد می شدند به هر طریقی حتی با سئوی کلاه سیاه پیشرفت می کردند و این باعث می شد که سریعا در نتایج گوگل و صفحه اول ظاهر شوند و پیش از بررسی های گوگل به عنوان برترین سایت با انبوه بازدید از طرف کاربران مواجه می شدند که گوگل را به فکر واداشت که چاره ای بیندیشد که الگوریتم سندباکس را معرفی کرد.

سندباکس مانع فریب دادن گوگل توسط سایت هایی می شود که به هر قیمتی و با عبور از فیلترها و قوانین گوگل می خواهند صفحه اول گوگل باشند، بنابراین گوگل با ایجاد این قانون با نام سندباکس وب سایت هایی با محتوای مناسب و با کیفیت را به رتبه برساند.

چگونه متوجه شویم که در سندباکس گوگل قرار داریم؟

با این تفاسیر حتما برایتان اهمیت دارد که بدانید آیا سایت شما هم در سند باکس گوگل قرار دارد یا خیر!

برای این کار لازم است که حتما سرچ کنسول خود را بررسی کنید و به ترافیک ورودی سایت خود را بسنجید، اگر در سرچ کنسول نشان می دهد که سایت شما به غیر از کلمات کلیدی اصلی ورودی گرفته است این می تواند نشان دهنده سیگنالی باشد که در سندباکس گوگل هستید.

همچنین نکات دیگری که می تواند نشان دهنده این باشد که در سندباکس هستید را در این بخش بیان خواهیم کرد:

  1. زمانی که به سرچ دقیق عنوان مقاله یا صفحه سایت خود می پردازید و گوگل آن صفحه را در نتایج نشان نمی دهد بدانید که در سند باکس قرار دارید.

 

      2. زمانی که ابتدا سایت شما در رقابت است و در صفحات نتایج قرار می گیرد و سپس موقعیت خود را از دست می دهد زمانی است که باید آن را مورد بررسی قرار دهید مثلا باید چک کنید که این افت رتبه به علت جریمه شدن است یا همچنان در سندباکس قرار دارید، بقیه کلمات کلیدی سایت خود را بررسی کنید که متوجه شوید آیا تنها این کلمه کلیدی افت رتبه پیدا کرده یا همه کلماتتان جایگاه خود را از دست داده اند یا برخی از آنها اینگونه هستند.

 

      3. با تایپ عبارت url یا همان آدرس سایتsite:متوجه خواهید شد که سایت نمایش داده می شود یا خیر، اگر در نتایج ظاهر شد یعنی      سایتتان فعلا هیچ سانسی در جذب کاربر ندارد و تنها با ورود مستقیم می تواند به سایتتان وارد شود بنابراین اگر در سرچ کنسول متوجه دریافت ورودی شده اید یعنی از سند باکس خارج شده اید.

 

      4. اگر توسط گوگل ایندکس شده اید اما هنوز رتبه ای کسب نکرده اید می توانید متوجه حضور خود در سند باکس شوید، چون سایت شما پارامتر های لازم را از نظر گوگل کسب نکرده است هنوز در سند باکس هستید.

 

با گذشت زمان راه اندازی سایت شما، وضعیت جایگاه و رتبه سایتتان بهبود می یابد و با افزایش بازدید ها این رتبه بهبود می یابد، هر چقدر تلاش های شما در جهت قوانین گوگل باشد سریعتر از سندباکس گوگل خارج خواهید شد و روند صعودی تر پیش خواهد آمد.

آیا سندباکس برای همه سایت‌ها فعال می‌شود؟

شاید همه از وجود سند باکس با اطلاع نباشند اما سند باکس یک الگورتیم با خاصیت تئوری است که ممکن است خیلی از افراد از آن بی اطلاع باشند، اما گاهی برای برخی  نیز ممکن است این الگوریتم فعال نباشد، و به این صورت برخی از سایت های نوپا شانس جذب کاربر را از طریق نتایج گوگل را دارند ولی به صورت کند و آهسته پیش می رود که ممکن است احساس نشود.

اما به طور کلی  سندباکس دارای سه شرایط به شرح زیر است:

  1. ممکن است اصلا این الگوریتم برای سایتتان فعال نشود.
  2. قرار گرفتن در این الگوریتم به صورت کند و خیلی کند صورت بگیرد به طوری که متوجه آن نشوید.
  3. در سند باکس قرار بگیرید و متوجه قرار گرفتن در این الگوریتم شوید.

نحوه خارج شدن از سند باکس

همانطور که می دانید سایتی که را به تازگی ثبت کرده اید به زودی در صفحات گوگل ظاهر نمی شود و در بسیاری از سایت ها حداقل 6 ماه طول می کشد که توسط گوگل یک سایت معتبر شناخته شوند و زمان رهایی از سند باکس فرا برسد اما این موقعیت مناسبی برای رشد سایت شما و کسب جایگاه برتر است.

 

مدت زمانی که تحت نظارت گوگل هستید می توانید با نکاتی که در این بخش بیان می کنیم خود را به گوگل ثابت کنید:

  • بک لینک های ارزشمند را از سایت های معتبری مانند یوتیوب و آپارات بگیرید.
  • محتوای مناسب کاربر، جدید و خاص با تعداد کلمات کلیدی و به اندازه تولید کنید.
  • از شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام سیگنال دریافت کنید.
  • لینک سازی داخلی را برای کامل انجام دهید.
  • کلمات کلیدی لانگ تیل هم در کنار کلمات کلیدی استفاده کنید و تنها رو کلمات کوتاه تمرکز نکنید.
  • خرید بک لینک را که جز سئوی کلاه سیاه است را انجام ندهید.
  • سایت خود را در گوگل مپ و ربات آن ثبت کنید.
  • مشکلات سایت خود را برطرف کنید.
  • از انتشار محتوای ارزشمند و جدید غافل نشوید.
  • Ctr سایت خود را افزایش دهید.

البته به این نکته دقت کنید مواردی که بیان کردیم باعث خارج شدن سایت از سندباکس نمی شود اما با رعایت کردن آن ها و بهینه سازی سایت برای خروج از آن کمک بزرگی می کند چون با این روش ها گوگل متوجه ارزشمندی سایت شما می شود.

دوام سندباکس برای سایت ها تا چه مدت است؟

برخی از متخصصان  مدت زمان طول کشیدن سند باکس  را بر اساس موضوع سایت ها دسته بندی کرده اند، مثلا معتقدند سایت های با موضوع مالی و سلامت بیشتر زیر نظر گوگل هستند و گوگل حساسیت بیشتری برای آنها دارد، بنابراین جایگاه سایت به رقبا و تلاش و استراتژی صاحب سایت بستگی دارد.

جمع بندی

سندباکس گوگل الگوریتمی است که در مورد آن اختلاف نظر های فراوانی وجود دارد، برخی بر این باورند زمانی که همه سایت ها تاسیس می شوند در سندباکس گوگل قرار می گیرند ولی برای اینکه بتوانید سایت خود را به گوگل ثابت کنید سعی کنید نکات سئوی کلاه سفید را رعایت کنید؛ در این مقاله نکات مهمی را بیان کرده ایم که برای خروج از سند باکس رعایت آن ها کمک بزرگی می کند.

درصورتی که اطلاعات بیشتری راجب سندباکس گوگل دارید یا تجربیاتی در این زمینه دارید می توانید آن را از بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *